Laza póráz! – avagy használati tájékoztató a kellemes kutyasétáltatáshoz.

Az elmúlt hetekben sokan kerestek meg a pórázon sétálás, vagy inkább a pórázon húzás problémájával. El is gondolkoztam rajta.Induljon hát a legújabb: Laza póráz! névre keresztelt 1 alkalmas foglalkozás. Erre a foglalkozásra kifejezetten azokat a gazdákat várjuk, akik még kezdők, és komoly problémájuk akad a sétáltatással.

Miért nem működik a fojtó nyakörv? Mire való a retriever póráz vagy a kontakt póráz? Mire jó a halti? Hogyan használjuk ezeket helyesen?

Manapság több eszköz áll a gazdák rendelkezésére a húzás megoldására, de jellemzően nincs elégséges használati utasítás hozzájuk, így, mint bármilyen más eszközt, ezeket is lehet jól, és lehet rosszul használni. Tapasztalat, hogy a helytelen használat miatt nem működnek. Az sem mindegy, hogy mit szeretnénk elérni vele. Azt szeretnénk, ha a kutya szorosan a lábunk mellett jönne, vagy azt szeretnénk, ha a kutyának maradna némi szabadsága a pórázon is, vagyis sétálhat előttünk, csak tartsa lazán a pórázt.

Mit kell tudni a foglalkozásról:
Egy 15 perces ”taktikai megbeszéléssel” kezdődik, ahol a könnyebb és gyorsabb kommunikáció kedvéért csak a gazdákat várjuk. (Tapasztalat, hogy a kutyák végignyüszítik, így megnehezítik a beszélgetést.) Ebben a 15 percben a kutyát vagy egy másik gazdi (szomszéd, segítő) sétáltassa addig, vagy hagyjuk az autóban (amennyiben nem rombol ott). Ezután jöhet a gyakorlati rész, ahol megnézzük melyik kutyára mi van a legpozitívabb hatással.

Foglalkozás ideje: Egyenlőre nem tervezünk Laza póráz foglakozást!

A foglalkozás 1,5 órás.
Helyszín: Kutyaduma Központ (rossz idő esetén is megtartjuk)

Nálunk most sem kell előre fizetni!
Vegyen részt a foglalkozáson, és a végén döntse el, hogy megéri-e kifizetni az árát. Amennyiben úgy gondolja, hogy nem tudtunk segíteni, a foglalkozás ingyen volt Önnek.

A foglalkozás ára, amennyiben elégedett: 3.000Ft
A későbbiekben a Laza póráz! foglalkozás árát teljes egészében beszámítjuk tanfolyamaink árába. Így a foglalkozás a már hozzánk járó gazdiknak, és a leendő gazdiainknak ingyenes!

 

A foglalkozásra az alábbi linken lehet jelentkezni. Az űrlapon semmilyen személyes adatot nem kell megadni.

Jelentkezni lehet itt!