Kutyás bemutatók iskolákban, óvodákban, szülinapokon, egyéb rendezvényeken.

Az ország bármely pontján.

Vállalunk kis és nagy rendezvényeken gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt szórakoztató, látványos és tanulságos kutyás bemutatókat, melyeken kutyáink megmutatják tudásukat engedelmes, ügyességi és akár agility (akadálypálya) munkában is.

A bemutatók után a nézők kedvükre simogathatják kutyáinkat.

Kutyáink jól neveltek, jól képzettek, szocializáltak emberekre (kicsikre és nagyokra) és kutyákra egyaránt. Rendelkeznek a kötelező és ajánlott oltásaik, a szükséges rendszerességgel kapnak külső és belső élősködők elleni kezelést.

Szabadtéren és bármilyen épületben, teremben, csarnokban is magas szintű produkciót nyújtanak.

Ha egy életre szóló élményt szeretnének!

Több típusú bemutatóból választhatnak.

 

Cékla kutya önálló bemutatója

Cékla kutya a népszerűségét több dolognak köszönheti:
– 2 évig szerepelt a Barátok közt című sorozatban, ahol országos népszerűségnek örvendett. A sorozatban is Cékla volt a neve.
– Saját oktató mesefüzete van, amit rengeteg óvodába eljuttatott már, a gyerekek imádják.
– Rendkívül okos, türelmes és gyerekbarát kutya. Nagy örömmel dolgozik bárhol, bármilyen körülmények között.

Cékla kutyának az önálló bemutatója egyedülállóan tanulságos, és látványos. Színes képekkel, feladatokkal, trükkökkel, játékokkal tarkított bemutatójában tanítja a gyerekeket (és sokszor a felnőtteket is) a kutyák igényeire, és a felelős/tudatos viselkedésre, melyekkel a gyerekekre irányuló kutyatámadások nagy része megelőzhető.
Amennyiben a hely adottságai engedik, Cékla kutya egy agility (kutyás akadály) pályán is megcsillogtatja tudását.

A műsor vége felé Cékla kutya bemegy a nézők közé, és ott az önként vállalkozó gyerekekkel, felnőttekkel közös játékos feladatokat mutat be. Pl.: A nagyobb gyerekek/felnőttek egymás mögé, terpeszbe állva egy kúszót alakítanak ki, Cékla kutya pedig átkúszik mindenki lába alatt. Cékla sok száz láb alatt képes átkúszni.

A bemutató 30-45 perces, mely végén mindenki megsimogathatja Céklát, és minden gyerek kap Cékla kutyás matricát.

Cékla kutya oktató mesefüzete ingyenesen megnézhető regisztráció nélkül a weboldalunkon:

http://kutyaduma.hu/cekla-segit-oktatofuzet/

 

Csoportos bemutató minimum 5 kutyával:

Látványos, csoportos engedelmes, ügyességi, és trükk bemutató. A műsor második felében a nézők is részt vehetnek néhány feladatban, mint Cékla kutya önálló bemutatójában.
A bemutató kb 30 perces, mely végén mindenki megsimogathatja a kutyákat, és minden gyerek kap kutyás matricát.

Az ország bármely pontján vállalunk bemutatókat! A bemutatóink lehetősége függ a helyszín méretétől, minőségétől, hiszen nem mindegy, hogy egy kis színpadon, vagy egy nagy focipályán van lehetőségünk bemutatózni. A kutyáink biztonsága és egészsége érdekében a melegebb nyári hónapokban 10-17 óráig csak árnyékos, vagy fedett helyen vállalunk fellépést. Sok rendezvényen mivel nincs elég árnyék, vagy elég hely, nem a kiépített színpadon/területen bemutatózunk, hanem helyszíntől függően mellette (kicsit odébb, de még a rendezvény területén belül), ebben az esetben saját mobil hangosítást viszünk, mely nem kerül plusz költségbe.

Bemutatóinkon a kutyáinkat jutalommal motiváljuk, illetve a tanítás során is jutalomfalattal vesszük rá őket a feladatokra, nem használunk semmilyen kényszert, ez a lelkesedésükön meg is látszódik.

A csoportos bemutatóinkat igény szerint hely és idő függvényében kiegészíthetjük Őrző-védő bemutatóval, Agilty bemutatóval, Kutya-gyerek Exathlonnal, Jutalomfalat dobó versennyel.

Őrző-védő bemutató 

Az egyik leglátványosabb kiegészítő bemutatónk. A legmagasabb munkakutya szinten versenyző kutyáink bemutatója az ösztönök erejéről, és a kézbentarthatóságról.

Agility bemutató
Az agility egy kutyás akadálysport, gyors és látványos. Az agility bemutatóhoz csúszásmentes helyszínre van szükségünk.

Kutya-gyerek exathlon

Kisebb, jellemzően 4-6 fős gyerek, és ugyanennyi fős kutya csapatok mérik össze tudásukat egy általunk felállított akadálypályán. Remek hangulatú kiegészítő program kisebb rendezvényekre. Mivel a kutyák határai is végesek, 6-8 csapatnál több csapattal nem tudják egy napon összemérni a tudásukat.

Jutalomfalat dobó verseny
A gyerekek virslikarikával céloznak a kutyák szájába. Akinek a dobott jutifalatját elkapják a kutyák anélkül, hogy az leesne a földre, az továbbjut, és még messzebbről kell beletalálni a kutyák szájába a virslikarikával. A gyerekek imádják ezt a játékot.

Tekintse meg videóinkat, képeinket a könnyebb döntés érdekében.

Reméljük minket választanak, és találkozhatunk egy rendezvényen.

Információ:
Kolozs Noémi
06-20/534-1122
info@kutyaduma.hu

YouTube csatornánk
https://www.youtube.com/@kutyaduma

Facebook oldalunk
https://www.facebook.com/kutyaduma