Üdvözöljük kedvenced a Kutyaduma napköziben!

Annak érdekében, hogy a kutyanapközi minden kutyának biztosítani tudja a felhőtlen szórakozást, kérünk, figyelmesen olvasd át az alábbi házirendünk, szabályzatunk és kérünk az alábbiak figyelembe vételére és betartására.

 Napközi igénybevétele:
A napközi szolgáltatást csak folyamatos igénybevétel esetén tudjuk vállalni, ez lehet heti 1,2,3 vagy akár 4 alkalom is (településtől függően). Ez úgy értendő, hogy a napközis kutyákat minden héten, azonos napokon tudjuk vállalni. Ettől eltérni, csak előzetes egyeztetés és hely függvényében tudunk.

Napközi lemondása:
A napközi lemondását előző nap 12 óráig lehet díjmentesen megtenni. Ellenkező esetben a napközi díj felszámításra kerül. Természetesen hirtelen jött baleset, betegség esetén a lemondást később is el tudjuk fogadni. (Vannak beugrós kutyáink, akik örömmel jönnek a hirtelen megüresedett helyekre, de csak ha időben tudunk nekik szólni.)

 Szünnapok:
Ünnepnapokon és munkaszüneti napokon a napközi szünetel. Amennyiben mégis tartunk napközit, előre értesítjük az érintett gazdákat, hogy legyen lehetőségük eldönteni, igényt tartanak-e a szolgáltatásra.

Nagyobb eső esetén a napközi elmarad, vagy adott napon belül későbbre csúszik. Erről minden gazdát értesítünk. Ha nem szólunk, akkor megyünk a kutyáért.

Kutyák átvétele, átadása:
Kérjük a gazdákat, hogy segítsék a gyorsabb hazajutást minden ebnek. Ha minden gazdánál csak 3 percet időzünk (ami nem sok), és 8 kutyát veszünk fel, akkor az elsőnek felvett kutya pont 24 perccel tölt több időt a boxban, mint kellene. Amennyiben nem-kulcsos kutyánál a gazdák nincsenek otthon, mikor visszük haza a kutyát (és ezt nem jelezték előre), úgy megkezdett óránként 1.000Ft megőrzési díjat számolunk fel, és a gazdának kell a kutyáért jönni.

Etetés:
Napközis napon TILOS a reggeli etetés! Az etetésből adódó gyomorcsavarodás kockázata a napköziben folyó vehemens játék miatt igen nagy. Ezért tilos az etetés aznap reggel. Az etetés miatt kialakuló esetleges problémáért felelősséget nem vállalunk.

Reggeli teendők:
Lakásban és kennelben tartott kutyák esetében kérjük, biztosítsátok a kutyának a szükségletei elvégzését érkezésünk előtt. Amennyiben a kutya a boxba piszkít, 1.000Ft-os takarítási költséget számolunk fel. Ide nem tartozik a feszültségből eredő nyáladzás.

Betegség:
Beteg kutyát a napközibe járatni tilos! (Például: ha csak köhög: lehet kennelköhögés, ami fertőző. Ha csak csipás a szeme: lehet kötőhártya gyulladás, ami fertőző.)
Tüzelő kutya szintén nem jöhet a napközibe. Amennyiben mégis megpróbálják a gazdák bejuttatni a kutyájukat betegen, vagy tüzelőn, úgy a kutyát elzárt boxba tesszük, és + 4.000Ft sétáltatási költséget számolunk fel.
Betegség után, csak akkor jöhetnek újból napközibe, ha a gazdi kezelési lappal igazolni tudja, hogy járt állatorvosnál. (Kezelési lapot minden állatorvos ad amúgy is, de ha mégsem, akkor kérjetek.)

”Kiesés”:
Sajnos nekünk nem kifizetődő üres boxokkal járni, így ha hosszabb időre szünetel egy kutya napközije, akkor a várólistáról beteszünk a helyére egy másik kutyát. Visszakerülni, csak szabad hely függvényében lehet.

Kutyanapközibe kötelező oltások, kezelések:
Kötelező védekezés:

  • Veszettség
  • Kombinált
  • Kennelköhögés
  • Féreghajtás

Javasolt védekezés:

  • Kullancs ellen
  • Szívférgesség ellen

A féreghajtást nagyon szigorúan vesszük. Minden kutyának, aki nem tudja igazolni a féreghajtást, 3 havonta beadjuk mi a féreghajtót (Pratel), és felszámoljuk a díját (tablettánként 250Ft-ot. 10 kilónként kell 1 tabletta).

Kedvezmények:

  • Több kutyánál méret alapján kedvezmény vehető igénybe.
  • Heti 3, vagy több alkalom esetén kedvezmény vehető igénybe.

Köszönjük az együttműködést.