goldbi-dokli2

Középszintű tanfolyam – Haladó csoport

Középszintű tanfolyamra sikeres alapozó tanfolyamos oklevéllel rendelkező kutya-gazda párosokat várunk.

Tanfolyam célja:

Az alapozás után, mikor az együttműködést már kialakítottuk a kutyában és a feladatokat megalapoztuk, elkezdjük a fegyelemből történő munkát. A gazdának egyre több szituációban lesz kontrollja a kutya fölött, egyre nagyobb elvárást támasztunk a kutya felé mind a tanításban, mind a fegyelemben.

Tanfolyam anyaga:

  • a kutya türelmesen várakozik az autóban nyitott ajtónál, míg a gazda minimum 5 métert eltávolodik az autótól, ezt tartja 1 percig
  • laza pórázzal végigsétál a gazdával a parkolón, bemennek a pályára
  • bent pórázon türelmesen várakozva megvárják, míg az egész csoport beér
  • elengedés – szocializált játék
  • kutyák közül behívás (akár játékból is)
  • helyben maradás 15 méterre
  • láb mellett séta póráz nélkül
  • állatorvosi vizsgálatok imitálása 2: kutya nyugodtan tűri míg idegen ember megvizsgálja, szétnyissa a száját, belenyúljon a fülébe, megnézze a tappancsait
  • élelemmegtagadás második lépése: földre szórt, illetve kínált élelmet nem veheti fel/el (kutya póráz nélkül van)

Középszintű tanfolyam ára:

28.000Ft, melyet lehet 2 részletben is fizetni. Az első részletet a 4. hétvégén kell fizetni, amennyiben a gazda elégedett a szolgáltatással.

Foglalkozások:

BETELT!
Február 7. (vasárnap) 11.00-12.00
Február 14. (vasárnap) 11.00-12.00
Február 21. (vasárnap) 11.00-12.00
Február 28. (vasárnap) 11.00-12.00
Március 7. (vasárnap) 11.00-12.00
Március 13. (szombat) 11.00-12.00
Március 14. (vasárnap) 11.00-12.00

Figyelem!
A februárban induló csoport 2021.01.19.-én betelt! A további jelentkezőket már csak várólistára tudjuk felvenni, ők más jelentkezők visszamondása esetén kerülhetnek be a csoportba.

Aki jelentkezett a novemberi elmaradt tanfolyamra, azokat is kérjük, hogy töltsék ki a jelentkezési lapot újra.

FIGYELEM!
A covid miatt, mert nem szeretnénk terembe menni, az előadás elmarad! A tavaszi tanfolyamokkal be lehet majd pótolni. Sajnáljuk.
A tanfolyam része egy kutya nélküli fakultatív előadás, mely a tanfolyam második hétvégéjének szombatján lesz. Az előadás anyaga nem kötődik a tanfolyam anyagához, inkább az otthoni problémákban segítség, illetve abban, hogy jobban megértsék a gazdák a kutyájukat.

(Jelenleg futó tanfolyamok időpontjaiért kattints ide!)

Jelentkezni lehet ITT!

 

Információ, érdeklődés:

Kolozs Noémi

06-20/534-1122

Különleges helyzetek különleges foglalkozásokat eredményeznek.
Mivel nagy volt a kihagyás, így a februárban induló tanfolyamok előtt még januárban szocializációs és felzárkóztató órákat tartunk minden csoportnak. Kérlek alaposan olvassátok el a Felzárkóztató órák részleteit.

KÖZÉPSZINT / FELSŐFOK

Azoknak szól, akik februárban a Középszintű csoportba, vagy a Felsőfokra jönnek.

Mivel nagy volt a kihagyás, januárban felzárkóztató órákat tartunk azoknak, akik a februári Középszintű, illetve Felsőfokú csoportba szeretnének jönni. A felzárkóztató órákra a jelentkezési lap KITÖLTÉSE után lehet jönni. A létszám miatt a felzárkóztató órákra előre be kell jelentkezni, az adott foglalkozás előtti péntek délutánig sms-ben (06205341122), vagy a Kutyaduma Központ facebook oldalán privát üzenetben. A könnyebb regisztráció érdekében az üzenetben írjátok bele kérlek a kutya nevét, és hogy melyik tanfolyam felzárkóztató órájára jönnétek. (Pl.: Kutyás Noémi és Cékla kutya, Középszint, Január 17., és 24.)

A tanfolyam létszáma korlátozott, elsőbbséget élveznek azok a jelentkezők, akik a novemberi tanfolyamra is jelentkeztek. Minimum 1 felzárkóztató órán részt kell venni ahhoz, hogy jöhessetek a februári tanfolyamra. Azok a kutyák, akik az elmúlt időszakban rendszeresen jártak hozzánk napközibe, mentesülnek a felzárkóztató óra kötelezettség alól. (Persze ha szeretnétek, jöhettek.) Ha egy felzárkóztató órára túl sokan jelentkeznek, pl. mindenki csak az utolsó alkalomra akarna eljönni, akkor a bejelentkezések sorrendjében fogom zárni az adott napot. Aki nem fér be, nem jöhet a tanfolyamra. Ajánlatos valamelyik hamarabbi órát is becélozni.)

A felzárkóztató óra ára: 2.000Ft/kutya/alkalom

Felzárkóztató órák:
Január 17. vasárnap 8.00 (bejelentkezés 15. péntek délutánig)
Január 24. vasárnap 8.00 (bejelentkezés 22. péntek délutánig)
Január 31. vasárnap 8.00 (bejelentkezés 29. péntek délutánig)

 A koronavírus járvány szigorítások miatt a kutyaiskolában kisebb csoportokban fogunk dolgozni, és az alábbi szabályokat vezetjük be addig, amíg a helyzet megkívánja:
– Egy kutyával csak egy gazda tartózkodhat a kutyaiskola területén (beleértve a parkolót is).
– Minden gazdának kötelező a maszk használata.