A Kutyaduma Központ vezetője

Okleveles kutyakiképző és kiképzésvezető

noemi

Kutyás tapasztalataimat nem könyvekből, vagy TV-ből szereztem.

Több alkalommal vettem részt kutyák és egyéb állatok filmekhez/reklámfilmekhez történő felkészítésében, filmekben/reklámfilmekben való szerepeltetésében. Jelenleg is vannak műsoron általam felkészített állatok.

http://www.imdb.com/name/nm3168667/?ref_=fn_al_nm_1

Eredményes munkakutya felkészítő és sportoló vagyok a legnevesebb munkakutya sportban, az IPO-ban, ahol a kutyának egyszerre 3 ágazatban kell teljesítenie – nyomkövetés, engedelmes, őrző-védő). Drüte nevű óriás schnauzer kutyámmal az alábbi eredményeket értük el.

 

2011. Országos Munkakutya bajnokság 10. hely
2011. Schnauzer Munkakutya Világbajnokság 6. hely
2012. Országos Munkakutya bajnokság 3. hely
2012. Országos Munkakutya bajnokság 6 hely
2012. FCI Munkakutya Világbajnokság 2. helyezést elért csapat tagja
Ezen eredményemért megkaptam a MEOE Aranykoszorús Jelvényét 2013-ban

Jelenleg Cékla nevű óriás schnauzer kutyámat készítem fel az IPO sport 3 ágazatának legmagasabb szintjeire.

Méltán és büszkén mondhatom, hogy ilyen kvalitású oktató nagyon kevés van az országban, mint Én.

Mégis, a fő profilom a családi kutyák képzése, nevelése. A sokszor lehetetlennek tűnő problémák megoldása kifejezetten örömmel tölt el. Rengeteg agresszióproblémás, viselkedészavaros kutyát sikerült ”megjavítanom”, illetve jó útra térítenem.

Tudom-tudom, az ember egy jó nagydarab pasit képzel el kutyaoktatónak, nem egy vékony nőt. Először is, mindegy, hogy férfi vagy nő az oktató, hiszen nem rá kell majd a hallgatni a kutyának. Másodszor pedig, a kutyádnak nem az számít, hogy külsőre mekkora vagy, hanem hogy mentálisan erős vagy-e. Végül harmadszor, ép azért vagyok kiemelkedő oktató, mert nem erőből oldom meg a dolgokat. Rengeteg megoldási lehetőség van a fejemben, amivel 1-1 problémát helyre tehetünk, mindig az adott kutya –gazda pároshoz igazítva.

Világbajnokságon elért 6. helyezésünk videói (engedelmes, őrző-védő, nyomkövetés)