Kolozs Noémi

06-20/534-1122

Kutyaiskola

GPS koordináták: 47.708071, 19.179641

Sződ, Ady Endre utca vége után.
Sződön az Ady Endre utcán kell haladni, majd a 3. lehetőségnél balra kanyarodni (az utca vége felé, az utolsó ház előtt). Ekkor egy V elágazást látunk magunk előtt, itt jobbra kell menni, a mezőgazdasági földek közé, de itt már a Kutyaiskola tábla is jelzi az irányt. Ez egy kavicsos út. A kavicsos/köves út hozzánk vezet, csak végig kell jönni rajta (500m-nél az út balra kanyarodik, a kanyart tartva tovább kell jönni rajta). A kavicsos úton már végig ki van táblázva. Eleinte úgy tűnhet, hogy szinte sehova nem vezet az út, mert az erdei környezet takarja a kutyaiskolát.

Térkép:

Gyalogosan Göd-Nevelekről egy kényelmes 30 perces erdei sétával elérhető a Kutyaiskola.

A Kutyadumában kellemes erdei környezetben, nagyon hangulatos helyen, nyáron a nagy fák alatti hűs árnyékban tanulhatnak a kutyák. A füvet rendszeresen nyírjuk, hogy még a legkisebb kutyáknak se legyen probléma a magassága. 2 hektáros elkerített terület, és 2×3 db kisebb, külön elkerített kiképzőpálya áll a tanulni vágyók rendelkezésére. A gyerekekkel érkező családok részére kerti játékok vannak egy külön elkerített kicsi, de a kiképzőpályákról jól látható részen.

Nálunk nem kell előre fizetni! Ha az első csoportos óra után úgy dönt, hogy nem szeretne hozzánk járni, akkor az az óra ingyen volt Önnek! Jöjjön el, próbálja ki, az eltöltött időn kívül mást nem veszíthet!